فواید خرما برای سلامتی بسیار زیاد است. این میوه به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی از جمله کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی قابل توجه است. اینها خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، خطر سکته مغزی، برخی سرطان ها و سایر بیماری های مزمن را کاهش می دهند.
غنی بودن آنها از کربوهیدرات سوخت خوبی برای کار عضلانی است. این کربوهیدرات ها به سرعت انرژی را برای مبارزه با احساس خستگی فراهم می کنند. یک غذای ایده آل برای ورزشکاران و کسانی که روزهای بزرگی را پیش رو دارند.
خرمای پیارم فله سرشار از فیبر رژیمی است که متحد انتقال روده است. اینها برای جلوگیری از یبوست (افزایش حجم و وزن مدفوع) روی سیستم گوارشی عمل می کنند. فیبر همچنین در کاهش سطح کلسترول، عادی سازی سطح گلوکز و انسولین نقش دارد.
علاوه بر این، فیبرها باکتری های میکروبیوتای روده را تغذیه می کنند و در نتیجه از بروز برخی بیماری ها مانند سرطان روده بزرگ، دیابت، بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کنند.
علاوه بر این، فیبر رژیمی جذب کربوهیدرات ها را کند می کند و به احساس سیری کمک می کند. خرما حاوی اسید آمینه پیش ساز سروتونین به نام تریپتوفان است که در تولید هورمون خواب، ملاتونین نقش دارد.
مصرف دو تا سه خرما دو ساعت قبل از رفتن به رختخواب می تواند زمان به خواب رفتن را کاهش دهد و کیفیت خواب را بهبود بخشد. یک مشت کوچک خرما – سه خرما (یا 25 گرم) – حدود 70 کالری دارد.
برای محدود کردن افزایش وزن، استفاده از خرما به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل توصیه می شود. یک میان وعده سالم برای کل خانواده! توصیه می شود از مقدار 25 گرم خرما در روز تجاوز نکنید.
شاخص گلیسمی پایین آنها (35 تا 55) به افراد مبتلا به دیابت اجازه می دهد تا در حد اعتدال (بیش از 2 تا 3 خرما در روز) مصرف شوند. خرما میوه نخل خرما است، درختی بومی سرزمین های خشک اردن.
آنها 8000 سال است که در خاورمیانه کشت می شوند. خرما توسط اعراب به اسپانیا، ایتالیا، جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا معرفی شد. سپس اسپانیایی ها آنها را به مکزیک و کالیفرنیا معرفی کردند. مصر بزرگترین تولید کننده خرما است و اروپا از شمال آفریقا تامین می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.