با مصرف لوبیا چشم بلبلی آسم را از بین ببرید

لوبیا چشم بلبلی لوبیاهای مقاوم و همه کاره از جنس ویگنا هستند که می توانند در شرایط آب و هوایی سخت رشد کنند و مواد معدنی، پروتئین و ویتامین های بسیار غنی را برای آن مناطق فراهم کنند.

لوبیا چشم بلبلی سبز و دراز است.

لوبیا چشم بلبلی از پرفروش ترین لوبیا ها می باشد.

در روزهای قبل، لوبیا چشم بلبلی به گاوهایی تغذیه می شد که نامی آشنا به آن داده بود.

لوبیا ماده اولیه مورد استفاده در لوبیا چشم بلبلی است، اما سایر قسمت ها مانند برگ، غلاف و نخود سبز نیز خوراکی هستند و مواد معدنی و مواد مغذی مشابهی را برای بشر فراهم می کنند.

لوبیا چشم بلبلی در سنت های آشپزی بسیار مهم است که مکمل سایر مواد غذایی در وعده های غذایی غلات سنتی است و برای تهیه سالاد لوبیا، کیک، سوپ و غذاهای گیاهی متعدد استفاده می شود.

لوبیا چشم بلبلی

از آنجایی که لوبیا چشم بلبلی سریع طبخ می شود، می توان آن را به راحتی به غذاهای مختلف نسبت به سایر گونه های حبوبات اضافه کرد.

در آفریقای جنوبی از این دانه بیشتر برای تهیه خورش استفاده می کنند.

انواع لوبیا چشم بلبلی
بعدها، لوبیا چشم بلبلی عمدتاً برای مصرف انسان کشت شد و بر اساس تغییر شکل، اندازه و طعم، نام‌های مختلفی به خود گرفت. انواع محبوب لوبیا چشم بلبلی عبارتند از:

نخود سیاه چشم
نخود جنوبی
باقلا یاردلونگ
کاتجانگ
Crowder Pea
تاریخچه لوبیا چشم بلبلی
لوبیا چشم بلبلی در حدود 300 و 200 سال قبل از میلاد به اروپا و هند معرفی شد.

در انگلستان، مردم از نخود انگلیسی برای مصرف انسان و لوبیا چشم بلبلی برای گاو استفاده می کردند.

پس از این دوره، لوبیا چشم بلبلی به مناطق جنوبی آمریکا منتقل شد و در آنجا کشت شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.